Welkom op de CryptoCoiners Challenge pagina!

Het is zover, de CryptoCoiners Challenge is begonnen. Keyvan & Roelf gaan de trading-strijd met elkaar aan, waarbij ze gebruikmaken van de CryptoCoiners Swingtraden Strategie. Tijdens deze periode zullen ze hun strategieën, keuzes en resultaten met je delen via verschillende kanalen van CryptoCoiners. 

Hieronder vind je de tijdlijn, de beste manier om de challenge te volgen, en zelf mee te doen!

Challenge Tijdlijn

2 Oktober: Challenge Kick-Off

Op 2 oktober wordt de Challenge afgetrapt, tijdens de officiële Kick-off. Tijdens deze Kick-off krijg je alle informatie over de Challenge, en krijg je duidelijk te horen hoe de Challenge kan volgen, en hoe je mee kan doen.

3 oktober: Warm-up periode

Tijdens de Warm-up fase van de Challenge hebben we maar één doel, iedereen zo goed mogelijk voorbereiden op de CryptoCoiners Challenge, en het gebruik van de CryptoCoiners Swingtrade strategie. Dit doen we via video's, livestreams en in de Telegram kanalen.

6 november: Challenge START

Op 6 november start de trade-wedstrijd tussen Keyvan en Roelf. Vanaf dan houden ze je regelmatig op de hoogte van hun voortgang, en delen ze hun trades en progressie via de verschillende beschikbare kanalen. Het doel? Binnen een jaar van 10.000 naar 1.000.000!

Masterclass: Advanced Swingtraden

Tijdens de CryptoCoiners Challenge traden Keyvan & Roelf aan de hand van de CryptoCoiners Advanced Swingtraden strategie. Je kan deze strategie zelf ook leren, via verschillende video's, livestreams en de beschikbare uitleg video. Ook kan je de Masterclass: Advanced Swingtraden aanschaffen.

CryptoCoiners Challenge TUSSENSTAND
Zo kan je de CryptoCoiners Challenge volgen:

Via speciale Telegram kanalen houden Roelf & Keyvan je op de hoogte van hun voortgang. De links naar die kanalen vind je hieronder:

Hier vind je Keyvan zijn Challenge Telegram kanaal!

Hier vind je Roelf zijn Challenge Telegram kanaal! 

Ook kan je je aanmelden voor de speciale Challenge Chat-groep, waar je met andere leden kan praten over de Challenge, en op de hoogte wordt gehouden van nieuwe ontwikkelingen.

Meld hier hier aan voor de Challenge Chat-groep!

Zo leer je de strategie die tijdens de Challenge wordt gebruikt:

Op het CryptoCoiners YouTube kanaal praten Roelf & Keyvan regelmatig over de strategie die ze gebruiken. Ook hebben zij een video opgenomen waarin ze de strategie inhoudelijk bespreken.

Die video vindt je hier: https://youtu.be/P2UNlyaYMfs 

 Ook kun je de Masterclass: Advanced Swingtraden volgen. Deze Masterclass is door Keyvan opgenomen, en bevat ruim 40 video’s met uitgebreidde uitleg. Ook zit er een Q&A aan de Masterclass verbonden, zodat je je vragen aan Keyvan kan stellen.

De Masterclass vind je hier: https://cryptocoiners.nl/masterclass-advanced-swingtrading