Oproep: crypto-scams – ben jij er ingetrapt?

Aanstaande donderdag maak ik een video over crypto-scams. En daarbij kan ik je hulp goed gebruiken:

Ben jij ooit in een crypto-scam getrapt en wil je je ervaring delen, zodat anderen er niet ook intrappen? Beschrijf dan wat er is gebeurd in een reactie op dit bericht. In de video word je reactie uiteraard anoniem besproken. Je helpt er anderen enorm mee, dus alvast bedankt!

1 gedachte over “Oproep: crypto-scams – ben jij er ingetrapt?”

  1. Uiteraard heb ik wel eens iets teveel betaald bij het overmaken van geld naar Bitvavo en Binance, maar dat was wel te overzien. Door crypo coiners weet ik ondertussen hoe het wel moet, dus ik kan stellen dat ik nooit echt veel geld ben kwijtgeraakt.

    Wellicht wat het een en ander “verloren” door het uitproberen van diverse bot, maar dat doe ik bewust en pas na het lezen van vele reacties (wel zorgen dat je de een API key maakt en weggooid op het moment dat je met zo’n bot ophoudt)

    Heb ik het begin wel ergens mijn telefoonnummer achtergelaten en nu wordt ik al een dik jaar telefonisch achtervolgt door enige 085 bellers die direct opleggen of in een gebrekkig engels mij vragen beginnen te stellen (soms met jankende kinderen en luide radio’s in de achtergrond). Ze zijn eenvoudig te blokkeren. Ze probeerden het ook via SMS. Ach, ietwat vervelend.

    Dus ja, wel eens iets te goed gelovig geweest maar met weinig financiele gevolgen tot dusver, afkloppen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *