Met Altrady kun je je trades naar het “next level” tillen. Automatisch traden, “set it and forget it”, direct traden op de chart, een geavanceerd trading-paneel, traden op een groot aantal exchanges, interactieve watchlists, aansluiting met bekende trading bots, dynamische alerts en nog veel meer: Altrady ondersteunt het.

Maar… door zijn vele mogelijkheden kan Altrady wat intimiderend overkomen – zelfs voor traders die al wat meer ervaring hebben. De mogelijkheden zijn zó uitgebreid dat het je soms duizelt.

In deze cursus neemt Roelf Sluman, oprichter van CryptoCoiners en zelf enthousiast Altrady-gebruiker, je mee door alle mogelijkheden die Altrady biedt. Je leert hoe je echt véél sneller kunt traden dan je tot nu toe gewend bent, hoe je optimaal gebruik maakt van de ingebouwde tools en hoe je je trade-kansen kunt vergroten met de handige Altrady Bases.

Heb je nog helemaal geen ervaring met Altrady? In deze cursus beginnen we bij ‘stap 1’, het aansluiten van een Exchange-account en het inrichten van een layout die bij jouw trading-stijl past. En dankzij de Paper Trading-optie hoef je Altrady niet eens aan te schaffen om met deze cursus aan de slag te kunnen!