Ben je op zoek naar een manier om je trades en portfolio zowel op korte als lange termijn overzichtelijk bij te houden? Wil je efficiënter beslissingen nemen met behulp van de verschillende CryptoCoiners strategieën? Dan is de Cursus Excel voor Traders precies waar je naar op zoek bent.

Hoe creëer je overzicht?
Waar moet je op focussen?
Wat moet je vooral niet doen?

In deze Cursus leer je dat – en nog veel meer…

  • De basisstructuur van Excel, en de belangrijke functies voor jou als trader.
  • Eenvoudige formules maken en gebruiken.
  • Een eigen trading logboek maken, gebaseerd op je benodigdheden.
  • Het maken van een checklist voor je strategieën.
  • Je voortgang op de lange termijn overzichtelijk en gestructureerd bijhouden.
  • Het maken van calculators in Excel voor het berekenen van o,a.: breakeven, bundels, positie grootte en risk/reward ratio, winsten per TP, breakeven JOJO en grootte JOJO deel.

 

De CryptoCoiners Daytrade Methode:

  • CC 1.0: Zie gelijk waar je breakeven komt te liggen ten opzichte van je stoploss wanneer je op een punt een bijkoop zou doen of gedaan hebt. Ook kun je hiermee afwegen waar je wel of niet zou willen bijkopen.
  • CC 2.0: Gebruik de JOJO calculator om direct te zien wat het effect is van de gemaakte jojo op zowel het BE van je trade alsmede de grootte van je JOJO deel.

 

De Chart-patronen en Trending Markten Strategie:

  • Bereken automatisch de winst en Risk Reward bij TP en de volledige trade waarbij je zelf bepaalt hoeveel TP’s je wilt gebruiken voor je strategie.

 

Nieuw met Excel? Dan leer je de ins en outs van de verschillende werkmappen met daarin de logboeken en calculators. Je begrijpt hoe alles is opgebouwd en kan daardoor direct je eigen fouten ontdekken.

Ben je al gevorderd met Excel? Dan biedt deze cursus de verdieping om zelfstandig een logboek of calculator te bouwen of aanpassingen op de logboeken en calculators te maken die je bij deze cursus krijgt.

Na afloop van deze Cursus…
Kun je Excel gebruiken om een trading dagboek te bouwen dat past bij jouw strategie en doel. Je kunt je voortgang overzichtelijk en duidelijk terugzien, wat je helpt om rationele beslissingen te maken en je emoties makkelijker de baas te blijven. Je krijgt bovendien alle producten kant-en-klaar, zodat je meteen aan de slag kunt.