Het is zonder twijfel één van de populairste tools voor iedereen die weleens een chart bekijkt: TradingView. Maar met TradingView kun je véél meer dan je misschien denkt:

  • Je kunt kiezen uit een groot aantal indicators, ook indicators die door anderen zijn gemaakt. Maar… hoe kies je de juiste indicators?
  • Je kunt veel tijd en frustratie besparen door de layout van je chart aan te passen, charts te combineren en nog veel meer.
  • Door de Screener en Watchlists effectief te gebruiken kun je heel veel tijd besparen en heb je snel toegang tot informatie die voor jou belangrijk is
  • Met de krachtige en veelzijdige alerts kun je TradingView laten waarschuwen als een munt zich ontwikkelt op de manier die jij wilt: hogere of lagere prijzen, indicators die een signaal afgeven, enzovoort. Ook kun je alerts koppelen aan je favoriete trading-app, zodat je trades zelfs volautomatisch kunnen worden geplaatst als de chart er voor jou goed uitziet.
  • Met Pine Script, de ingebouwde programmeertaal van Tradingview, kun je je eigen indicators maken en die gebruiken om je eigen strategieën te testen.

 

In deze uitgebreide cursus komen al deze onderwerpen (en nog veel meer!) aan de orde, op een gestructureerde, heldere manier uitgelegd door CryptoCoiners-oprichter Roelf Sluman. Ook krijg je tientallen tips uit de praktijk, om TradingView zo effectief mogelijk te gebruiken.

LET OP: Deze Cursus is beschikbaar vanaf maandag 22 januari.