Ben je klaar om je daytrading-vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Wil je leren hoe je je vermogen sneller en effectiever kunt opbouwen? Dat, en nog veel meer, leer je tijdens de LIVE Clinic “Daytraden voor Gevorderden”.


Klik hier om je aan te melden voor deze Clinic.


Tijdens deze Clinic leer je effectiever omgaan met complexe trades, vooral bij onverwachte prijsdalingen. Je leert begrijpen waarom risicovolle trades met hoge winsten op lange termijn niet effectief zijn en ontwikkelt de vaardigheid om stop-losses op een effectieve manier in te zetten. Ook wordt aandacht besteed aan efficiënte manieren van traden, waardoor je sneller vermogen kunt opbouwen.


In deze LIVE Clinic leer je:
* Het opstellen van een solide tradingplan.
* Het analyseren en bijhouden van je trades voor optimale resultaten.
* Gebruik van de barometer om je handelsprestaties te verbeteren.
* Hoe je effectief omgaat met crisistrades.
* Slimme inzet van stop-losses.
* Geavanceerde technieken voor effectiever daytraden.

Na afloop van deze Clinic… 
Beschik je over technieken en strategieën om je daytrading te optimaliseren. Je kunt beter anticiperen op marktveranderingen en bent in staat om jouw trades en vermogen effectiever te managen.

Let op:
Je hebt ervaring met de Cryptocoiners Daytrademethode en hebt minimaal 200 trades uitgevoerd. Het is aanbevolen dat je bekend bent met de livestreams van Roelf (het CryptoCoiners Café).


Ontmoet je docent: 
Tjerk, met meer dan 30 jaar ervaring in beleggen en daytraden, deelt zijn uitgebreide kennis en ervaring graag met jou, tijdens deze Clinic. Hij heeft een achtergrond in economie, psychologie en investeren en combineert zijn praktische handelservaring graag met zijn passie voor onderwijzen. 


Klik hier om je aan te melden voor deze Clinic.