CryptoCoiners Creator: Keyvan

Welkom op de CryptoCoiners Creator-pagina van Keyvan. Op deze pagina vind je alle links en informatie naar de content en trainingen van Keyvan binnen CryptoCoiners.

Content

CryptoCoiners Clubhuis

Het CryptoCoiners Clubhuis is een wekelijks terugkerende LIVE sessie op de donderdagavond, met Keyvan als host. Tijdens het clubhuis praat Keyvan over verschillende onderwerpen die relevant zijn voor gevorderde traders.

Hier vind je de link: https://cryptocoiners.nl/clubhuis 

Keyvans Trading Dagboek

In zijn Trading Dagboek op Telegram deelt Keyvan trades, en gaat hij inhoudelijk in op de keuzes die hij maakt. Ook plaatst hij daar verschillende “behind-the-scenes” updates, en aankondigingen. 

Hier de link: https://t.me/keyvantrading

Trainingen

Masterclass: Advanced Swingtrading

Ben je op zoek naar een rendabele manier om te traden en je portfolio te laten groeien, zónder dat je uren achter je computer hoeft te zitten? Heb je al enige ervaring als trader opgedaan en wil je de kansen op succesvolle, winstgevende trades vergroten?
Dan is de Masterclass Advanced Swingtrading exact waar je naar op zoek bent.

Hier de link: member.cryptocoiners.nl/masterclass-advanced-swingtrading

Masterclass: Derivaten Trading met Crypto

Wil jij leren hoe je op een verantwoorde manier werkt met leverage? Wil je begrijpen hoe je je portfolio kan managen, zodat je portfolio groeit zonder dat je aan het traden bent? En wil je alle voor- en nadelen van de derivatenmarkt snappen? Dan is de Masterclass: “Derivaten Trading met Crypto” precies wat je zoekt.

Hier de link: member.cryptocoiners.nl/masterclass-derivaten-trading-met-crypto

LIVE Clinic: Traden Op Chart-patronen

Ben jij opzoek naar een nieuwe manier om te traden? En wil jij je kansen op succesvolle, winstgevende trades vergroten? Dan is deze LIVE Clinic “Traden met Chart-Patronen” exact waar je naar op zoek bent.

Hier de link: https://cryptocoiners.nl/chart-patronen-clinic

LIVE Clinic: Traden in Trending Markten

Ben jij de afgelopen maanden onzeker geworden van de ontwikkelingen op de crypto markten? Wil je leren hoe je deze ontwikkelingen toch positief kan benutten? Dan is deze LIVE Clinic “Traden op Trending Markten” precies wat je zoekt. 

Hier de link: https://cryptocoiners.nl/trending-markten-clinic

LIVE Clinic: Price Action Trading

Wil jij jezelf een “gevorderde” trader kunnen noemen? En wil je, ongeacht de huidige koers, consistente winsten behalen? Dan is deze LIVE Clinic: “Price Action Traden” precies wat je zoekt.

Hier de link: https://www.cryptocoiners.nl/price-action-trading