Geloofwaardigheid…

Zojuist werd dit in de CryptoCoiners-groep op Facebook gepost:

\”Vind je niet dat het achteraf laten zien van trades ten koste kan gaan van je geloofwaardigheid? … van achteraf trades laten zien krijg ik nogal sceptische gedachten…\”

Wat vind jij? Is het achteraf tonen van trades, zoals in dit blog, iets dat ongeloofwaardig is? Ik ben benieuwd naar je reactie!

7 gedachten over “Geloofwaardigheid…”

 1. ik ben zeer blij dat je je trades deelt, hier leer ik zeer veel van, hopelijk blijf je dit zeer vaak doen!! Ik ben er zeer blij mij.

 2. Han van Loenhout

  Roelf,
  Bedankt voor de vele voorbeelden hier en de leerzame beschrijving steeds daarbij;
  wat mij betreft een waardevolle toevoeging bij al het andere materiaal van je!
  Groet,
  Han van Loenhout

 3. Roelf ik ben het met je reactie helemaal eens. Jij “moet” helemaal niets.
  Zoals de meeste mensen de eigenschap hebben om de “schuld” of “iets” wat hun overkomt in het leven bij een ander neer te leggen zo zie ik ook de reactie van de persoon die het artikel op facebook heeft geplaatst.
  Wanneer traden zo makkelijk was, was er niets aan, traden is namelijk jezelf leren kennen.
  Ik ben blij met de adviezen, lessen en cursussen die ik al bijna 2 jaar volg bij jou. En nee ik sta ook nog niet in de winst. Maar ik leer er wel steeds meer bij, en dat gaat er voor zorgen dat ik uiteindelijk wel in de winst kom te staan. Die overtuiging heb ik ook van jou geleerd.
  Nogmaals bedankt voor alles wat je me tot nu toe geleerd hebt en tot zaterdag as waar ik de cursus over bots bij jouw ga volgen. -:)
  Groet Chris

 4. Jeroen van Lieshout

  Roelf,

  leren kun je van het verleden, niet van de toekomst.
  Wellicht kun je ook (wat meer) analyses laten zien wanneer je foute trades maakt, tenslotte leer je het meest van de fouten die worden gemaakt!

  Groet
  Jeroen van Lieshout

  1. Dichter dan vandaag ben ik, sinds ik dit blog heb, nog niet bij een foute trade gekomen. Vandaag was een dag met twee fouten: een vergeten verkoop-opdracht en een buy op de mediaan van de Bollinger Bands. Beide trades werden toch met winst afgesloten, maar ik garandeer je dat er wel een keer een verlies-trade voorbij zal komen 🙂

   Ik vermoed alleen dat de schrijver van het bewuste bericht ook daarmee niet tevreden is – die wil dat ik alle trades meteen meld op het moment dat ik ze afsluit. En daar heb ik dus geen tijd voor (en eigenlijk ook geen zin in); ik vind namelijk niet dat ik de plicht heb om mensen te overtuigen dat deze methode werkt. Dat kunnen mensen veel beter zelf doen door met deze methode aan de slag te gaan.

 5. Rini Schuiling

  Ik had het al gezien en ben het niet met Nico eens! Ik ben erg blij met alle informatie die jij deelt en jouw geloofwaardigheid heb je al lang bewezen.
  Groet, Rini Schuiling

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *