Week 10: het complete overzicht

Hier is het overzicht van alle YouTube-afleveringen en podcasts van de afgelopen week. Veel plezier ermee!

1 april (geen grap): Webinar over Technische Analyse

Er is veel belangstelling voor het (gratis) webinar over Technische Analyse dat ik op donderdag 1 april geef. Deelname is alleen op uitnodiging. Wil je ook op de lijst? Meld je dan hier aan!

Vijf vragen over… traden

In onze “Vijf vragen”-serie is vorige week zondag een nieuwe aflevering verschenen. Ik beantwoord daarin vijf vragen die door luisteraars zijn gesteld over traden met Bitcoin en altcoins.

Klik hier om deze aflevering te beluisteren: Vijf vragen over Bitcoin en crypto: traden.

De populairste aflevering van deze week

Afgelopen donderdag heb ik een methode uitgelegd die je kunt gebruiken om in altcoins te beleggen. Op die aflevering zijn tientallen reacties gekomen en veel luisteraars zijn inmiddels al druk bezig met deze methode. Jij ook?

Klik hier om de podcast-aflevering te beluisteren.

De CryptoCoiners Podcast

TIP: beluister je de Podcast op YouTube? Je kunt daar meekijken naar de charts die worden besproken.

8 maart 2021: Hoe kun je de Bitcoin-prijs voorspellen?

Het is ongetwijfeld één van de meest gestelde vragen in de CryptoCoiners community: “Wat denk je dat de prijs van Bitcoin gaat doen?”

Glazen bollen en theebladeren lezen zijn niet echt de oplossing. Maar… je kunt gebruiken maken van beproefde technieken zoals het nieuws (en met name geruchten) volgen, een munt ‘fundamenteel analyseren’ en, verreweg de populairste manier, Technische Analyse. Aspecten zoals trend, momentum, volume en volatiliteit kunnen je helpen om een voorspelling te doen die vaker wel dan niet uitkomt!

9 maart 2021: Kan Bitcoin je financieel onafhankelijk maken?

“Passief inkomen”, “geld voor je laten werken”, het zijn termen die je steeds vaker hoort. En het is de droom van veel mensen, zeker in deze tijden: financiële vrijheid.

Kan Bitcoin je helpen om dat te bereiken? En zo ja: wat zijn de stappen die je moet zetten?

10 maart 2021: Ben je nu te laat om Bitcoin te kopen?

De prijs van Bitcoin is (opnieuw) flink gestegen. Zijn we op weg naar een nieuw record en blijft dus prijs dus flink doorstijgen? En… als dat gebeurt, ben je dan nu te laat om “in te stappen”?

In deze aflevering hoor je een gedeelte uit een eerdere opname, uit de begindagen van deze podcast. We praten over manieren om, zelfs in tijden waarop de prijs van Bitcoin snel stijgt (of daalt), op een verantwoorde manier Bitcoin te kopen, zonder dat je het slachtoffer wordt van de angst om de boot te missen: FOMO.

11 maart 2021: Beleggen in altcoins: hier is een strategie!

Beleggen met altcoins kan een goede manier zijn om je vermogen te laten groeien. Maar… hoe begin je met zoiets?

Er zijn een paar belangrijke vragen die je beantwoord wilt hebben. Namelijk: welk platform kies je om je portfolio te ‘parkeren’, welke altcoins kies je en wat voor strategie kun je daarvoor gebruiken?

12 maart 2021: Bitcoin, op naar de 60.000 dollar!

De prijs van Bitcoin komt steeds dichter in de buurt van de $60.000. De trend is bullish, de pieken en dalen worden hoger. Maar… wanneer wordt die prijs bereikt? Is zoiets te voorspellen aan de hand van de charts? Vandaag doen we een poging!

En: Bitvavo, een Nederlands ‘crypto-wisselkantoor’ heeft een verrassende (maar ook weer niet) aankondiging gedaan, die voor wat onrust heeft gezorgd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *