Week 9: het complete overzicht

Hier is het overzicht van alle YouTube-afleveringen en podcasts van de afgelopen week. Veel plezier ermee!

De populairste aflevering van deze week

Afgelopen vrijdag was het zover: de honderste aflevering van de CryptoCoiners Podcast! Heel erg bedankt voor het luisteren naar de CryptoCoiners Podcast! Het was ook verreweg de meest gewaardeerde podcast van deze week: “Zakt Bitcoin terug naar $40.000?”

Klik hier om de podcast-aflevering te beluisteren.

Het CryptoCoiners Café

In het CryptoCoiners Café hebben de deelnemers afgelopen woensdag meegekeken na drie LIVE trades met de CryptoCoiners-methode. Ook heb ik veel vragen uitgebreid beantwoord. Het was weer gezellig druk!

Kon je er niet bij zijn? Dan kun je de video-opname hier terugkijken:

https://youtu.be/meP6NEGZDiw

TIP: morgen (maandag 8 maart) om 19:30 uur is het CryptoCoiners Café weer geopend! We gaan het hebben over een “hot topic”: Technische Analyse. Je bent van harte welkom om erbij te zijn, via YouTube: www.CryptoCoiners.nl/cafe.

De CryptoCoiners Podcast

TIP: beluister je de Podcast op YouTube? Je kunt daar meekijken naar de charts die worden besproken.

1 maart 2021: De macht van crypto-influencers

Eén tweet kan genoeg zijn om de Bitcoin-prijs enorm te laten stijgen of dalen. Crypto-influencers hebben dus een enorme macht.

Hoe komt dit en hoe ga je ermee om als belegger of trader?

2 maart 2021: Bitcoin, hoe leg je het uit aan je ouders en vrienden?

Hoe populair Bitcoin ook is, veel mensen zien het nog steeds als “gebakken lucht” en hebben er geen vertrouwen in. En anderen willen er wel aan beginnen, maar weten niet hoe.

In deze aflevering zetten we de drie stappen op een rijtje die helpen om Bitcoin te zien voor wat het is (misschien wel meer dan “gebakken lucht”) en om op een goede, verantwoorde manier met Bitcoin aan de slag te gaan.

3 maart 2021: Komt er weer een flinke Bitcoin-stijging aan?

Als je naar de toppen en dalen op de Bitcoin-charts kijkt, is de trend bearish. Maar… het lijkt er toch op dat de weg naar boven opnieuw is ingeslagen en dat de prijs zelfs flink zou kunnen gaan stijgen.

Hoe kan dat, een flinke prijsstijging in een bearish trend?

4 maart 2021: Risk/Reward Ratio: wat is het en moet je daar rekening mee houden?

(Heel) veel traders gebruiken een vorm van risicomanagement om te bepalen of ze in (of uit) een trade stappen. Als je zelf aan het traden bent, krijg je er dan ook vroeger of later een kritische vraag over: “Hoe zit het met je Risk/Reward Ratio?”

De Risk/Reward Ratio is een getal dat aangeeft hoe de verhouding is tussen het risico van een trade en de ‘beloning’ (de winst die je uit de trade kunt halen.

Een Risk/Reward Ratio groter dan 1 wordt door veel traders gezien als onverantwoord. Maar bij CryptoCoiners ligt de focus vooral op een tweede getal: de winstratio. Hoe hoger de ene ratio is, des te hoger de andere ratio mag (of moet) zijn. In deze aflevering hoor je er alles over.

5 maart 2021: Zakt Bitcoin terug naar $40.000?

Iedereen is enthousiast over Bitcoin. Het sentiment is absoluut bullish. Maar… de prijs blijft achter. Geen wonder, want de Bitcoin-charts laten een dalende trend zien.

Wat betekent dit voor de prijs van Bitcoin? Gaan we inderdaad heel binnenkort de $40.000 weer zien?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *