1 juni 2022: Bitcoin en crypto – Veel charts zijn weer rood, maar dat zegt niet alles!

Na de prijsstijgingen van eergisteren zijn de markten weer tot rust gekomen. Veel prijzen dalen licht of bewegen zijwaarts; veel charts zijn weer rood. Geen wonder: de globale trend is eerder ‘bearish’ dan ‘bullish’ op dit moment.

Als je alleen maar naar de charts zou kijken, zou je denken dat het nog wel een tijdje zo blijft. Maar… er zijn meer ‘indicatoren’. Stel dat je alle charts als in één keer zou analyseren, hoe ziet de ‘globale trend’ er dan uit? Is daar licht aan het eind van de tunnel te zien?

REAGEER op deze aflevering! Doe dat bijvoorbeeld op ons populaire BitClout-kanaal: www.CryptoCoiners.nl/go/bitclout

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *