13 juni 2022: Bitcoin en crypto – De markten zijn extreem; hoe ga je daarmee om?

Alles is (donker)rood op de crypto-markten. Je kunt rustig stellen dat de markten extreem zijn, op dit moment. Elke daytrading-strategie waar je iets met winst wil verkopen, is nu onbegonnen werk en vragen om problemen: de kans op verliezen is veel groter de kans op winsten.

Veel leden van de CryptoCoiners-community hebben eieren voor hun geld gekozen en zijn niet gaan traden. Ze hadden dus tijd om langs te komen in het CryptoCoiners Café en mee te praten over de extreme marktsituatie nu. Wat doet die situatie met je emotie, wanneer keren de markten weer om en… hoe ga je hiermee op een verantwoorde manier om?

In de (extra lange) podcast-aflevering van vandaag hoor je de geluidsopname van onze CryptoCoiners Café-bijeenkomst van vandaag.

REAGEER op deze aflevering! Doe dat bijvoorbeeld op ons populaire BitClout-kanaal: www.CryptoCoiners.nl/go/bitclout

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *