29 maart 2023: Het optimisme keert terug

Steeds meer crypto-bezitters merken dat hun gevoel dat er iets niet klopt met alle aanvallen door toezichthouders, terecht is geweest. En langzaam maar zeker wordt ook het Amerikaanse congres wakker. De eerste hoorzitting over dubieuze crypto-beslissingen van de SEC is inmiddels al aangekondigd en vindt plaats op 18 april.

Geen wonder dat het enthousiasme over de toekomst van Bitcoin en veel andere crypto-munten begint terug te keren. Het sentiment is lange tijd niet zo optimistisch geweest als nu. En dat belooft veel goeds voor de koersen, de komende tijd.

REAGEER op deze aflevering! Laat bijvoorbeeld eens een voice-mail achter (rechtsboven op deze pagina).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *