18 april 2023: Bitcoin en crypto – Goed nieuws voor Bitcoin: de SEC wordt (eindelijk) aangepakt

De voortdurende ongefundeerde aanvallen van de Amerikaanse waakhond SEC op Bitcoin en crypto moeten nu maar eens stoppen, volgens een Amerikaans congreslid. Hij is hard aan het werk om de voorzitter van de SEC te laten ontslaan en te zorgen dat het machtsmisbruik van de SEC stopt.

Gaat zijn poging lukken? Dat is nog niet zeker, maar het is in ieder geval heel positief voor Bitcoin en crypto om te zien dat niet iedereen in Amerika zomaar akkoord gaat met “Operation Choke Point 2”.

En: een rondje langs de charts. Is Bitcoin nog steeds bullish, na de prijsdalingen van gisteren?

REAGEER op deze aflevering! Laat bijvoorbeeld eens een voice-mail achter (klik op de oranje knop, rechtsboven op deze pagina).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *