26 juni 2023: Bitcoin en crypto – Is de bull-run begonnen?

De prijs van Bitcoin heeft het hoogste niveau in één jaar bereikt. De belangrijkste oorzaak is het enthousiasme van steeds meer banken en beleggingsinstellingen om “iets met crypto” te gaan aanbieden: wallets en ETF’s.

Natuurlijk reageert de markt hierop. Zien we alweer bullish trends op de belangrijkste charts?

En: hoewel je er weinig meer over hoort, hebben de Amerikaanse banken het extreem zwaar. Een groot aantal ervan staat “onder water”, door leningen die inmiddels als zeer risicovol worden gezien. Hoe gaan de markten hierop reageren?

REAGEER op deze aflevering! Laat bijvoorbeeld eens een voice-mail achter (klik op de oranje knop, rechtsboven op deze pagina).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *