27 oktober 2023: Even kennismaken: CryptoCoiners Creator Tjerk

Tijdens deze aflevering van de CryptoCoiners Podcast introduceren we Tjerk, onze nieuwe CryptoCoiners Creator. Tjerk is al een aantal jaren lid van CryptoCoiners, heeft zelf diverse clinics en cursussen gevolgd, en heeft aantal Mini-clinics aan Money Professionals gegeven, op onze Patreon pagina.

Volg Tjerk in de CryptoCoiners Lounge, een gloednieuw live-event dat vanaf volgende week 30 oktober elke maandagavond te volgen is, op ons CryptoCoiners YouTube kanaal. 

Tijdens de CryptoCoiners Lounge focust Tjerk zich op technische analyse. Tegelijk is de maandagavond een mooi moment om het nieuws van de afgelopen week te bespreken en de belangrijke momenten van de aankomende week door te nemen. Uiteraard behandelt hij ook vragen vanuit de chat.

REAGEER op deze aflevering! Laat bijvoorbeeld eens een voice-mail achter (klik op de oranje knop, rechtsboven op deze pagina).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *