25 januari 2024: Bitcoin en crypto – Bitcoin krabbelt (langzaam) weer op

Het lijkt erop dat de snelle Bitcoin-prijsdalingen van de laatste week voorbij zijn. Op de charts zijn alweer wat voorzichtig groene candles te zien. En: hoewel de trend voor de Bitcoin dag-chart nog steeds bearish is, geven de wat ‘snellere’ charts voorzichtig wat gunstigere signalen af.

Ook: er zijn tekenen dat Amerika zich kan voorbereiden op een nieuwe bankencrisis, tenzij de FED uitvindt hoe ze uit een onmogelijke spagaat kunnen komen: meer inflatie, of banken redden? En wat betekent dit voor de Bitcoin-prijs?

REAGEER op deze aflevering! Laat bijvoorbeeld eens een voice-mail achter (klik op de oranje knop, rechtsboven op deze pagina).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *