23 februari 2024: Bitcoin en crypto – WorldCoin: de nieuwe hype?

De prijs van WorldCoin (WLD) is de laatste paar weken explosief gestegen. Maar… het is een project waar ook veel weerstand tegen bestaat. Hoe zit het precies met WorldCoin en wat moet je ermee (of niet)? We blikken even terug op een aflevering uit de zomer van 2023, waarin we WorldCoin voor het eerst hebben besproken.

Ook: is de daling van de Bitcoin-prijs nu ingezet, met alle rode signalen op de dag-chart?

REAGEER op deze aflevering! Laat bijvoorbeeld eens een voice-mail achter (klik op de oranje knop, rechtsboven op deze pagina).

1 gedachte over “23 februari 2024: Bitcoin en crypto – WorldCoin: de nieuwe hype?”

  1. Beste CC’ers, ik zou een epistel vol kunnen schrijven met complimenten voor alle elementen en personen en onderwerpen van CC. Roelf zelf natuurlijk, maar zeker ook Keyvan, maar ook sinds kort de nieuwe creators en natuurlijk de twee junior Slumantjes in de organisatie. Ik volg jullie sinds een jaar of twee en heb zo’n beetje alle clinics en master classes gekocht en gevolgd. Ik heb zelfs een jaartje een sportschool abonnement op de scanner gehad (wel een gold abonnement, maar bijna nooit gebruikt). Ik had namelijk ambitieuze plannen: terwijl ik chart voor een van de strategie van Keyvan, zet ik gewoon de scanner aan en doe ik een day trade tussendoor. Inmiddels ben ik gelukkig een stuk geduldiger en meer gefocust geworden en voornamelijk actief met de Price Action strategie met leverage. Dus na de overstapweken van Binance naar Bybit, een nieuw projectje erbij: waar ik ga ik verder met derivaten? Maar goed dat komt vast goed. Over vastgoed gesproken, vanuit diversificatie wilde ik me eens breder oriënteren op trade mogelijkheden met andere assets dan crypto. En daaruit volgt eigenlijk gelijk de directe aanleiding om jullie eindelijk eens mijn complimenten te sturen. Naast jullie kanaal op YouTube zie je soms aanbevelingen van anderen. Een week eerder dan dat jullie over het stoppen van Bybit derivaten spraken, had DOOPIEcash naast het clubhuis van Keyvan al een schreeuwende titel over Bybit verlaat Nederland. Daar schrok ik natuurlijk een beetje van en ik had nog nooit op een video van hen geklikt. Dus ik klikte nu even. Nou ondanks mijn grote interesse in het onderwerp klikte ik ook weer snel weg en terug naar het clubhuis, VERSCHRIKKELIJK. En zojuist heb ik een video van Kevin, nee geen typo van Keyvan, maar Kevin Timmer van de Trade Academy, gevolgd. Een gratis video op Zoom over day traden met Amerikaanse aandelen, dacht ik:) Tuurlijk kort ging het daar wel over, maar het grootste gedeelte ging het over zieltjes winnen voor zijn cursussen. Jullie zouden eigenlijk eens moeten kijken hoe die dat doet (en zeker niet overnemen). “Pak nu je telefoon.” Heb je je telefoon, zet hem aan, als trader moet je ook snel zijn, 3 2 1″ En toen kwam er een QR code in beeld om binnen 10 minuten zijn cursus met 50% korting te kopen. Die vanaf 1 maar € 2.000,- gaat kosten, tot die tijd € 1.000,- maar vanavond dus 50% korting. “Wat helemaal niet veel is om je freedom number te halen”. En toen werd het nog erger: “Was je te laat” Doe ik het nog een keer, maar dan zie je de QR code 5 seconden en laat ik er twee zien. Eentje die het niet doet. Dus er zijn twee deuren, want je was eigenlijk al te laat en een trader moet snel zijn”. Dat ging een tijdje zo door tot er uiteindeljk vier deuren waren. En steeds binnen 10 minuten kopen en betalen. VERSCHRIKKELIJK. Dus los van jullie fantastische kwaliteit, geweldige content en super streams, ben ik ook nog eens heel blij met CC vanwege jullie totaal andere aanpak. Doe maar normaal dan doe je al genoeg. En ik geloof ook sterk dat dat op LT het beste werkt. Tuurlijk jullie hebben ook de Black Friday deals of zomerkortingen, of prikkelende thumbnail, maar dat is gelukkig een stuk normaler. Ga zo door, hou het alsjeblieft gewoon en ik zal me binnenkort eens verdiepen in de Discord server om jullie daar ook weer te kunnen volgen. P.S. ik wil graag anoniem blijven, dus vul ik dat in bij mijn naam en maak gebruik van de Apple email verbergen functie. Super bedankt voor alles!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *