4 april 2024: Bitcoin en crypto – Overheden en crypto: Operation ChokePoint 2.0

Als je kijkt naar alle crypto-rechtszaken van het laatste jaar, naar EFT-beslissingen die worden uitgesteld, exchanges die uit Nederland moeten vertrekken, de enorm hoge prijs die geregistreerde crypto-bedrijven elk jaar aan de Nederlandsche Bank moeten moeten betalen enzovoort, kun je niet anders dan een simpele conclusie trekken: instanties zijn al een paar jaar bezig met een keiharde, niets ontziende aanval op crypto.

Dat daarbij bedrijven omvallen, wordt door die instanties als simpele “bijkomende schade” gezien.

In deze replay uit een eerdere podcast-aflevering gaan we hier uitgebreid op in: hoe kan dit? Wat gebeurt er precies achter de schermen en wie is hiervoor verantwoordelijk? En vooral: hoe worden dergelijke instanties aangepakt?

REAGEER op deze aflevering! Laat bijvoorbeeld eens een voice-mail achter (klik op de oranje knop, rechtsboven op deze pagina).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *