11 april 2024: Bitcoin en crypto – Trading-bots maken, hoe doe je dat?

Zelf je eigen trading-bot maken, of andere crypto-apps bouwen. Is dat iets dat alleen voor experts is weggelegd? Hoe kun je zoiets leren, ook als je nog nooit eerder hebt geprogrammeerd?

In deze aflevering praten we met iemand die zelf crypto-apps ontwikkelt: de programmeur van de populaire HodlerHacks Balancing Bot. Met hem hebben we het over de belangrijkste programmeertalen, hoe je zelf kunt leren om crypto-apps te schrijven, welke rol ChatGPT daarbij kan spelen en nog veel meer.

REAGEER op deze aflevering! Laat bijvoorbeeld eens een voice-mail achter (klik op de oranje knop, rechtsboven op deze pagina).

2 gedachten over “11 april 2024: Bitcoin en crypto – Trading-bots maken, hoe doe je dat?”

  1. Koos Oosthoek

    Beste Roelf, Heel interessant! Ik programmeer zelf een beetje in Python en had me al afgevraagd hoe je een bot of een scanner zou kunnen bouwen. Ik ben erg ge├»nteresseerd in die masterclass, hoe ik kan ik me daarvoor inschrijven? Met die korting natuurlijk ­čśü
    Mvg Koos Oosthoek
    P.s. ik luister ook naar jouw podcasts tijdens het wandelen. Nu toevallig niet, zit nu op mn boot in Griekenland, nog beter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *